Möhippa Svensexa

bild DSC_0040 bild bild

Ge den blivande bruden/brudgummen en spännande upplevelse genom att låta henne/honom skapa ett silversmycke i min ateljé. Ateljén ligger i Skåne, mycket vackert på landet i Rönneberga backar i en ombyggd lada med en fin utsikt över fälten. 

Bruden/brudgummen får prova på flera olika moment som ingår i silversmide vid tillverkning av ett silversmycke. Alla på en möhippa eller svensexa kan få hjälpa till i de olika momenten. På tre timmar hinner både bruden/brudgummen och resten av gruppen också med att ”fika” och umgås lite.

Jag lovar att upplevelsen kommer resultera i ett bestående minne i form av ett unikt smycke i silver.

Ni kan välja mellan två olika arrangemang:


”AFTER WORK” 

Tid: Ca 3 timmar på fredag eftermiddag/kväll.

Förtäring: Lättare tilltugg och snacks samt alkoholfri dryck. Vill ni ha något annat att dricka går det bra att ta med.

Pris: 2500 kr grundpris för bruden/brudgummen. Varje medföljande deltagare betalar sedan 150 kr/person. I priset ingår material samt förtäring för alla.  

”FRUKOST”

Tid: Ca 3 timmar på lördag morgon/förmiddag.

Förtäring: Bröd, pålägg, juice, kaffe och te. Vill ni ha något annat att dricka går det bra att ta med.

Pris: 2500 kr grundpris för bruden/brudgummen. Varje medföljande deltagare betalar sedan 150 kr/person. I priset ingår material samt förtäring för alla.

För frågor eller bokning ring 0703-50 54 78 eller kontakta mig via mail


Födelsedag eller andra tillfällen att fira

Har du kanske någon som fyller år, har tagit examen eller som du vill uppmärksamma av någon annan anledning? Liknande workshop som för Möhippa/Svensexa, kan kanske passa även för dessa tillfällen? Jag är öppen för att diskutera upplägg efter dina önskemål. Kontakta mig.

Dela sidan: